2014. január 6., hétfő


http://www.magyarmenedek.com/products/22/Magyar_biblia_-_Badiny_Jos_Ferenc.htm

„A Világ Világosságától jön - és oda vezet majd vissza.
A múlt igazságának fényét hozza a jelen sötétségébe.

Istenről beszél e könyv úgy, amint Őt megismerték ősapáink, és ahogy ismereteiket - évezredekkel ezelőtt - agyagtáblákra írták.

Szeresd az Istent, és becsüld őseidet e könyv szerint, hisz jövődet építed általuk!

Mert, aki Istennek és múltjának szeretetével megújulni képes - az halhatatlanná lesz. Az ember is és a Nemzet is”.

(Badiny Jós Ferenc)

A MAGYAR BIBLIA
Magyar Bibliánkban igazságokat és a Mah-Gar nép történetét – a világ teremtésétől kezdve – a Káldeusok irták meg legelőször, mert ők az „írás feltalálói”.

Az ő országuk – az özönvíz előtt – hatalmas volt és nagy tudásukkal uralkodtak mind azokon a testvérnépeken, akik – a mai történelmi elnevezések szerint – Szkítiában, Sarmatiában, Médiában és Egyiptomban laktak.

A datolya pálmákkal teli folyamközben, a meleg éghajlaton, hatalmas városaik voltak a két folyó mentén, ahol az egyik folyó neve BARANA és a másik INDIGNA volt régen.

Mind a két folyam az Ar-Ar hegységből ered.  Arról a vidékről, amit a héberek bibliája KUS FÖLDJÉNEK nevez.  Nagy királyuk NIMRUD volt, aki városaikat építette és a tudományt, és a tűzet az égből hozta magával.

Kezdetben létezett a Szellem, a Lélek és az Erő. A nagy „Egy”-ben élt a Minden felett. Leírhatatlan, kifejezhetetlen és elérhetetlen hatalmasságnak hittük. Neve: ÍZ.
  1. ÍZ „volt” a Kezdetben és „van” örökké a Minden felett.
  2. ÍZ alatt nyugodott a Csend. Mozdulatlanságban hordta az ősanyagot. Az ősanyagban – az ősvizet. Az ősvízben – az Élet ígéretét. E három egységét is hittük. Neve: TEN.
  3. Így lett nekünk a „kezdet”: ÍZ-TEN. 

    Folytatáshoz, kattintson ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése